2013. április 8., hétfő

Faágy + ágyrács + matrac, kiváló minőségben - Jelenlegi ára: 1 Ft

Faágy (LAURIN), tömör bükk, kezelt. Méretek: 160x200 cm (magassága: fejrésznél 90 cm, lábnál 45 cm) Minőség: I. osztály (jótálási jegyen)
Ágyrács 2 db. Felxibilis, állítható középzonás, 80x200cm fekvőfelülettel / db. Két külön álló ágyrács, így mind két fél külön állíthatja a maga igényeire. (minőség: I. osztály (jótálási jegy alapján))
Matrac: 7 zónás vákuummatrac, mosható huzattal (60 C), KIKA logóval (minőség: I. osztály)
Az ágy 4 éves, nem mozog nem inog, kiválló min. stabíl ágy, eredeti ára (számlát meg tudom mutatni) összesen 186 000 Ft volt!!!!! !!!! KIKA-ban vásárolt, I. osztályú termék.  Az ágy alatt, középen van egy lába plusszba, mely biztosítja a megfelelő stabilitást és, hogy bármilyen igénybevételnek megfeleljen.  Ha hátfájós, ebben az ágyban garantáltan kivállóan fog aludni! Tapasztalat : )
Minimális sérülés van rajta, az az egy ami látható a fotón is.
Mivel az egy nagyon jó min. ágy, mondhatjuk, hogy az ágyak mercedes-e, ezért megállapítottam egy min. árat is ami 49000 Ft, bár ez még így is elvesztegetés ennyi pénzért. Ha nem kéne sietnem vele, nem is adnám ennyiért : ) Jó licitálást, remélem jó helyre kerül!
Csak személyes átvétel szeretnék, bár el tudom küldeni futár szolgálattal is, de annak nagyon magas a költsége, a mérete miatt dupla díjat kérnek érte! A futárköltség: 13380 Ft! Ezt vegye figyelembe mindenki ha futárral kéri!
KÖltözés miatt minden eladó, érdemes szétnézni!!!!! !!!!!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-04-19 21:53
. Faágy + ágyrács + matrac, kiváló minőségben - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése