2013. április 17., szerda

hematit- hegyikristály karkötő - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Gyönyörű hematit-hegyikristály karkötő
Méretre állítom a vevőknek a terméket. Futó aukcióim között megtalálható a hozzá illő nyaklánc is.
5000 Ft feletti vásárlás esetén én állom a postai díjat
A vevő igénye szerint postázok.
Nézd meg a többi aukciómat is!!!
Gyógyhatás:
A hematitot sokan "vérkőként" ismerik.
Magas vas tartalma pozitív hatással van a vérképre, még vérszegénység esetén is hatásosnak bizonyult. Általában jó segítség a vashiánnyal szemben.
Segítségével jobb és egészségesebb bőrszín érhető el.
A hematit alkalmazható érelmeszesedés, arthrosis, lábdagadás, lábikragörcsök, visszerek és ínszalagrándulás, hátproblémák esetében. Véd az érelmeszesedéstől, használatával a vérömlenyek és véralvadékok sokkal gyorsabban elmúlnak. Aranyér esetén is alkalmazhatjuk.
Ez a kő fokozza a test regenerációs képességét, tehát hasznos segítség lábadozáskor. Regeneráló hatással van a májra, így megkönnyíti a szervezet méregtelenítését.
Elősegíti a sebek gyógyulását, még az égési sérülések is gyorsabban gyógyulnak a segítségével.
A rendszertelen menstruáción is javít.
A terhesség alatti fáradtság enyhítésére kiválóan alkalmas.
A hematit használatával javíthatunk életminőségünkön, fokozódik vitalitásunk.
HEGYIKRISTÁLY gyógyító hatása
A hegyikristályhoz hozzárendelhető:
Csakra : minden csakra    Csillagjegy : minden csillagjegy   Elem : föld, némi levegő
Tulajdonsága: A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít, minden kövek leggyógyítóbbikaként tartjuk számon. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz, ezért alkalmas minden kő feltöltésére is. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk. Amikor még nem kristályosodott ki, a hegyikristály tejszerűen átlátszatlan. Ebben a formájában tejkvarcnak nevezik.
Gyógyhatása: Hatással van a szemre (erősítő, gyulladásgátló hatás, hosszú olvasás, vezetés, képernyő előtt töltött idő utáni fáradtság esetén, szürke- és zöldhályog ellen, tisztítja a könnycsatornákat) bőrre (pattanások, vérzések, égési sérülések, ekcéma, hegesedés, bőrallergia, bőrkiütés ellen), ízületekre (ízületi gyulladás, gerincoszlop tartáshibáinak korrigálása, porckorongpanaszok, csípőgyulladás, lumbágó, a hát erősítése, nyak lazítása, hátfájás, gerinctörés, gerincoszlop általános erősítése). Vérre (véredények tágítása, a véredények szűkülése ellen, fehérvérsejt képződés). Belekre (hashajtó, szabályozza az emésztést, enyhíti a bélgörcsöket, optimalizálja a gyomor működését, erősíti a béltájékot, gyomorpanaszoknál, - gyomorfekély és gyomorfájás esetén, hasmenéses betegségeknél is hasznos. További felhasználási lehetőség: ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén; nyugtató; serkenti a tobozmirigy működését, sejtképződést, oldja az energia blokádjait, hogy serkentse a tobozmirigyet. Lázcsökkentő, görcsök, rángógörcsök (epilepszia esetén). Alkalmas anyagcsere élénkítésére. Egyensúlyzavarok, epilepszia, érzéketlen testrészek esetén, szédüléskor, ájuláskor, Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére, a lelki díszharmónia kiegyenlítésére, az álomtevékenység javítására, segítség az ellazuláshoz. Használható lelki sebek begyógyítására, sorscsapások feldolgozására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére. A hegyikristály gyógyhatásai szinte végtelenek, hiszen minden területen hat, a felsorolás ezért nem teljes értékű.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-05 23:01
. hematit- hegyikristály karkötő - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése