2013. április 10., szerda

​nagy emeletes galériaágy,fenyő galéria ágy - Jelenlegi ára: 1 Ft


Használt de jó állapotú nagy emeletes galériaágy, fenyő galéria ágy(mivel fenyőből készült, így csiszolással és lakkozással szinte újjá lehet varázsolni) szivacs matraccal melytől csak azért válunk meg, mert nagyobb ház építése végett a helytakarékosságot nem kell annyira szem előtt tartani mint eddig.
Nagyon jó szolgálatot tett, mert mondhatni az élettér az ágy alatt volt, nem vett el plusz helyet a szobából. A képen is látható, hogy szekrények voltak alatta, de a fényképezés végett lett már kipakolva a többi bútor, de volt alatta íróasztal, szék, polcok stb.. mely mind könnyen elfért alatta. Akár gyereknek is ideális, mivel az ágymagasító, mely körben védi biztonságossá teszi a nyugodt alvást. Igen csak biztonságos, mert 32, 5 cm a korlát. Nappalra pedig kialakítható alá tanuló , játszó sarok is, ugyanis az ágy elég magas : az ágy alja a szélső takaróléceknél 163 cm a belső gerendánál pedig 170 cm  a távolság.
A földtől számolva az ágy fekvőfelületének a magassága 180 cm. Az ágy teljes magassága 208 cm , azaz a földtől a korlát tetejéig. Teljes szélessége: 144 cm. A matrac 140x200 cm , mely egyszerű szivacs, de kényelmes alvást biztosít, huzat nélküli és használt állapotú, de esetleges még jó célt szolgálhat. A matrac magassága 10 cm.
Az ágy tömör fenyőből készült, így masszív. A stabilitását növeli a vastag tartógerenda , mely középen fut, ennek magassága és szélessége 7 cm.
Az ágyrácsok stabilak, egyesével mind két oldalán le vannak csavarozva (valamint a középső fagerenda középen is le van rögzítve).
Az ágy mind a négy lába körbe 5x5 cm, tehát ez is stabil, masszív.
A lépcső, létra hosszúsága 200 cm, szélessége 40 cm, 6 fokos, melynek a legalsó foka sérült, de ügyes kezű ki tudja cserélni, csak mi már nem akartunk vele foglalkozni. (a fokokat csavarok tartják, így cseréje könnyen megoldható).
A lépcsőfokok 6 cm szélesek, így kényelmes a rajtuk való közlekedés, méginkább, mert mindegyiken csúszásgátló csík található.
Valamint a létra tetején a jobb oldali fán egy repedés van, de ez a használatot nem befolyásolja. A lépcső elhelyezkedése változtatható, lehet jobb, vagy bal oldalara is helyezni. Fényképezés után szétszerelt állapotban tettük el, de minden csavar meg van hozzá, így könnyen összeszerelhető.
Mivel szétszerelt állapotban van, szállítása is könnyen megoldható. Hosszúságából kifolyólag posta nem szállítja, így a legjobb, ha személyesen érte tudnak jönni Szigetszentmiklósra. Valamint Szigetszentmiklóstól számítva kb. 50km-es körzetig, üzemanyagárban segítek kiszállítani.
Tehát az adatok, méretek:
Teljes magassága a korlát tetejéig: 208 cm
teljes szélesség: 144 cm
korlát magassága: 32, 5 cm
a matrac: 140x200 cm
a létra hossza: 200 cm szélessége: 40 cm
a lábai : 5 cm vastagak
a tartó gerenda széleségge, magassága: 7 cm



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-04-28 14:02
. ​nagy emeletes galériaágy,fenyő galéria ágy - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése