2013. május 26., vasárnap

RITKASÁG Spanyol Levendula FÁCSKA,CSERJE!!!!30cm!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

ÜDVÖZÖLLEK!
NAGYON RITKA SPANYOL LEVENDULA (Lavandin) 1 db kb 30cm-es, egészséges, nagyon szép, formás, növendék növény az aukció tárgya. Fás szárú évelő díszcserje lesz belőle, de metszéssel, kis fácskává is könnyen nevelhető (lásd a képen cserepekben) ! Gyönyörű és nagyon aromás intenzív illata már messziről érződik. Erőteljesebb növekedésű, mint a közönséges Levendula (mivel hibrid fajta) , sokkal érdekesebbek a  lándzsahegy alakú , ezüstös, fogazott, enyhén molyhos tapintású levelei  és a közönséges Levendulánál  jóval nagyobb virágokat hoz! Illata is sokkal intenzívebb, jóval aromásabb, több kámfort tartalmaz! A mediterrán országokban őshonos, ezért nálunk télre tőtakarást igényel, (takarással áttelel! ) vagy ha dézsában tartjuk, vigyük be fagymentes helyre telelni. Gyönyörű növény, isteni illattal, mutatós bárhol is tartjuk, cserjeként is és fácskának nevelve úgyszintén!   Szereti a napfényt de nagy szárazságban öntözni kell.
A növényeket, minden esetben, gondosan csomagolva, nedves közegbe postázom, ajánlott levélként, másnapra sértetlenül megérkeznek!!! Személyes átadással nem tudok foglalkozni! A megértést köszönöm!
Ha van időd és kedved, kérlek nézd meg a többi aukciómat is, találsz még sok gyönyörű virágot évelőt és egynyárit is, magokat, hagymákat, rizómákat, stb...! Mindíg minden 1 Ft-ról indul, az árat csakis Te szabod! Ha több mindent vásárolsz, postaköltséget spórolsz, mert 1 postaköltségbe sokminden belefér! Köszönöm, hogy itt voltál!   Sikeres licitálást és kellemes időtöltést kívánok!!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-05-27 21:00
. RITKASÁG Spanyol Levendula FÁCSKA,CSERJE!!!!30cm!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése