2013. június 24., hétfő

Dr. Hauschka intenzív regeneráló kúra 05 - 40 ml - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


Dr. Hauschka intenzív kúra 05 - 40 ml
Bőrállapot:
A harmonizáló Dr. Hauschka Intenzív kúra 05 speciálisan igazodik a változás korában járó nők bőréhez. Az alapápolás kiegészítéseként alkalmazható az arc és nyak pigment foltjai, vagy a hőhullámok okozta vörös foltok esetén.
Fontos alkotóelemek:
A kompozíció a természet válogatott kincseit egyesíti ritmizált formában: a vörösen ragyogó rubin, ezüst tartalmú argentit, kiegyenlítő hatású barátcserje és indiánasszony gyökér, természetes termálsóvíz Bad Bentheimből, harmonizáló rózsavíz.
Hatása:
Segít a bőrnek regenerálódni és erősíti azt. Alkalmazás után a bőr vitálisabbnak hat, lágy és nagyon ápolt megjelenésű lesz.
Alkalmazása:
A reggeli Dr. Hauschka Mélytisztítóval történt tisztítás után az arctonik helyett körülbelül 5 pumpányit permetezünk belőle az arcra, és azt a kezünkkel finoman benyomkodjuk a bőrbe. Reggelente ezt követően az igényes, érett bőrre nappali ápolásként Dr. Hauschka Regeneráló krémet hordunk fel. Este a Mélytisztítóval való tisztítás után csak az Intenzív kúrát permetezzük a bőrre, és ezután ne tegyünk rá semmi mást. Harmonizáló kúraként évente négyszer 28 napig alkalmazzuk.
Sajátosság:
A 40 milliliteres üveg tartalma egy kúrához elegendő.


Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-02 20:25
. Dr. Hauschka intenzív regeneráló kúra 05 - 40 ml - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése